О нама

Поштовани,

Молимо вас да у складу са Вашим могућностима помогнете рад наше странице и портала, како бисмо што брже и конструктивније могли да допринесемо што ефикаснијем остваривању наших циљева.

Циљ наше странице као и портала јесте упознавање целокупне светске и домаће јавности са истином и реалношћу на којој почива Србија, и то на приступачан и једноставан начин. Наша намера је да своја сазнања, заснована на истини, моралу, и надасве Православном хришћанском начелу, поделимо са што већим бројем људи широм васељене.

Средства су нам потребна како бисмо обезбедили и помогли преводиоце да што брже и тачно преводе вести и дешавања везана за Србију и свет, као и за осавремењивање портала и странице и техничку подршку.

Један од циљева јесте и ширење истине о Србији и Српству на светске језике, енглески, немачки, руски као и грчки. За то су потребна воља, жеља, љубав али и одређена финансијска средства.

Истовремено, спонзорства као и донације сматрамо инвестицијама које воде у будућност обогаћену истином и хуманошћу, и она треба да дају како позитиван ефекат, тако и максимални учинак, са позиције трошења средстава. Такође, од битног значаја је и стварање позитивне климе за реализацију постављених циљева нашег сајта. Добротворне делатности представљају и неопходан услов за обезбеђивање ефикасности трошења средстава, а пројекти које ћемо реализовати морају бити у складу са захтевом за спознајом истине на којој се заснива егзистенција, постојање и перспектива Србије као правне и савремене државе.

Све акције које предузимамо доприносе заједници у ширем и ужем смислу, и као такве су честите, зато сте нам важни Ви, као битан учесник у нашим акцијама, као спонзор или као донатор.

Надамо се да ћемо овом молбом побудити Ваш интерес. Можете нас контактирати било телефоном, било електронском поштом, а ми ћемо радо одговорити на сва Ваша питања.

Можете постати спонзор тако што ћете закупити рекламни простор на нашој веб страници коју имамо намеру, уз Вашу помоћ, да још више осавременимо и обогатимо са што актуелнијим и разноврснијим садржајима, како би и портал и сајт били што посећенији, а истина о Србији допрла што шире у јавност, како домаћу тако и светску.

Ваша реклама ће бити на видном месту као пријатеља наше странице и портала.

Евентуалне уплате можете извршити на жиро рачун број:
IBAN RS3511503816388167229 TELENOR BANKA AD BELGRADE, SERBIA SWIFT: AAAARSBG BANK RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG AM STADTPARK 9, VIENNA, AUSTRIA SFWIT/BIC RZBAATWW

За спровођење наших идеја о ширењу истине, о деловању, постојању, демократичности, и хуманости наше Државе Србије и нашег Српства, потребно је много ангажовања, али за њихово остварење неопходна су и одређена финансијска средства, стога нам је свака помоћ добродошла, па Вас овим путем молимо да сходно Вашим могућностима помогнете раду наше странице и портала, а Вашу донацију ћемо и медијски пропратити.

Средства од спонзорства или од донација биће употребљена тако што ћете и Ви моћи видно и јавно да пратите учинак трошења пристиглих средстава у виду богатијих садржаја, бољег квалитета, мноштва преведених и написаних текстова на страници и порталу.

Отворени смо за сваку врсту сарадње, сугестије, предлоге и помоћ.

Унапред захваљујемо на Вашем стрпљењу и помоћи.

email: serbiaworldnews@gmail.com

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s